Change of Use - Structural Work

The brief was to remove a structural wall which separated the kitchen and dining area's to create a new family room. The kitchen was then re-located to the existing extension and the old utility given a re-vamp to match. As the family room is in the centre of the house it was important to maximise natural light and we achieved this by adding a large Velux roof dome. The new kitchen is much more suited to family life and socialising.


Client feedback

We chose Finishing Touches because they showed an engagement and enthusiasm for the project that we didn't get from any of the other builders who quoted for the job.  This enthusiasm never faltered and we couldn't be happier with the end result, from Vince's experience to Ev's eye for detail and design and the rest of the team's willingness to help and to get things right.  With the kitchen and family room complete, we're just saving up for Finishing Touches to look at our attic conversion ...